ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

05.07.2023

Проголосовано:

05.07.2023 09:50:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 05 липня 2023 року №



Про результати розгляду депутатського запиту депутата Здолбунівської міської



ради Дацюка О.Є.



Керуючись статтею 21 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” та статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання рішення Здолбунівської міської ради від 17 травня 2023 року №1646, розглянувши інформацію Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Інформацію Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради щодо результатів розгляду депутатського запиту Дацюка О.Є. взяти до відома.

  2. Управлінню з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради до 01.09.2023 підготувати ескіз та подати клопотання про виділення коштів на виготовлення і встановлення на фасаді приміщення комунального закладу «Здолбунівський краєзнавчий музей імені Олега Тищенка» Здолбунівської міської ради Рівненської області меморіальної дошки пам’яті ініціатору створення Здолбунівського краєзнавчого музею, його першому директору та ідейному покровителю - історику, журналісту і краєзнавцю Тищенку Олегу Олександровичу.



3. Доручити фінансовому управлінню Здолбунівської міської ради передбачити кошти у міському бюджеті на оплату виготовлення та встановлення меморіальної дошки.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань освіти, охорони здоров´я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.), а організацію виконання на начальника Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради Антонюка І.В.



Міський голова Владислав СУХЛЯК