ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.09.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16
16. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади транспортного засобу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДАПроект

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 06 вересня 2023 року № ____

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади транспортного засобу

Керуючись статтями 25,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до Договору про надання гуманітарної допомоги для забезпечення психосоціальних потреб населення Рівненського району Рівненської області від 08.05.2023, акту приймання-передачі гуманітарної допомоги від 24.05.2023, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади транспортний засіб: Dacia Duster, модель Journey, рік випуску 2022, VIN VF1HJD20169996013 EZG1079C, об’єм двигуна 999 см.куб., вартість -________грн.
  2. Передати транспортний засіб, заначений у пункті 1 цього рішення в оперативне управління Здолбунівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради.
  3. Директору Здолбунівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради Ліщинському А.Д.:
    - забезпечити ведення обліку та контроль дотримання гарантійних зобов’язань, ремонтів та обслуговування щодо отриманого майна, як гуманітарної допомоги;
    - взяти до уваги, що цільовим призначенням гуманітарної допомоги є використання отриманого автомобіля в цілях створення Рівненського районного центру психосоціальної підтримки.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

Міський голова Владислав СУХЛЯК