ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
25. Інвентаризація Чуйко Т.А. Казка

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я Проект

від 04 жовтня 2023 року № 25

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для обслуговування кафе «Казка» по вулиці Гетьмана Сагайдачного в місті Здолбунів

Керуючись статями 12, 83, 122 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», статтею 21 Закону України «Про Державний земельний кадастр», пунктами 1, 8 Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 червня 2019 року № 476, з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, загальною площею 0,1700 гектара, для обслуговування кафе «Казка» за адресою: місто Здолбунів, вулиця Гетьмана Сагайдачного, що перебуває в оренді Чуйко Тамари Афанасіївни згідно договору оренди земельної ділянки від 24.06.1998.

2. Технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки в одній із сертифікованих землевпорядних організацій та подати на розгляд та затвердження Здолбунівській міській раді.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК