ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
27. Про надання дозволу ОСББ «Стара хатка» по вулиці в межах міста Здолбунів

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я Проект

від 04 жовтня 2023 року № 27

Про надання дозволу Об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Стара хатка» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Незалежності, 64 в місті Здолбунів

Керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“ і статтями 12,42,116,118, Земельного кодексу України та розглянувши клопотання Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Стара хатка» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирних жилих будинків по вулиці Незалежності, 64 в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Стара хатка » (ЄДРПО 09333401) на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,31 гектара для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Незалежності, 64 в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови .
  2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Стара хатка » замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в одній із землевпорядних організацій які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.03.2024.

Міський голова Владислав СУХЛЯК