ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
38. Андрушко М.В. передача в оренду по вул. Березнева

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я Проект

від 04 жовтня 2023 року № 38

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 (сім) років громадянину Андрушку Максиму Володимировичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води (для обслуговування технічної інфраструктури)) в місті Здолбунів по вулиці Березнева та передачу земельної ділянки в оренду

Керуючись статтями 12,93,124,125,126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши громадянина Андрушко Максима Володимировича про передачу земельної ділянки в оренду строком на 7 (сім) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води (для обслуговування технічної інфраструктури)) в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 (сім) років громадянину Андрушку Максиму Володимировичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води (для обслуговування технічної інфраструктури)) по вулиці Березнева в місті Здолбунів.
  2. Передати громадянину Андрушку Максиму Володимировичу, (реєстраційний номер облікової картки платника податків № 3117420954), який зареєстрований в місті Здолбунів, по вулиці Нова, 83 земельну ділянку загальною площею 8223 квадратних метрів (0,8223га), кадастровий номер 5622610100:00:015:0470, в оренду терміном на 7 (сім) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води (для обслуговування технічної інфраструктури)), (код згідно КВЦПЗ – 11.04), по вулиці Березнева в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  3. Громадянину Андрушку Максиму Володимировичу встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земель.

4. Громадянину Андрушку Максиму Володимировичу земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.

5. Громадянину Андрушку Максиму Володимировичу посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі, з подальшою реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

7. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.12.2023.

Міський голова Владислав СУХЛЯК