ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
15. Про внесення змін до містобудівної документації


ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                     восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 04 жовтня  2023 року                                                                        №
 
Про внесення змін до містобудівної документації  
 
Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктом 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та  з метою проведення аукціону земельної ділянки площею 200 квадратних метрів (0,0200 гектара)  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на перехресті Марка Безручка-Мартинівка, Здолбунівська міська рада
В И Р І Ш И Л А:
          1. Надати дозвіл на внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території на земельну ділянку загальною площею 1,001 га. Для будівництва майстерні для ремонту автомобілів та адміністративно-побутових будівель по вул. 8 Березня, 37 в м.Здолбунів Рівненської області», затвердженої рішенням Здолбунівської міської ради від 22 серпня 2018 року №711.
 2. Фінансування виконання робіт з виготовлення детального плану території проводити за рахунок коштів власника земельної ділянки.
           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
 
Міський голова                                                                    Владислав  СУХЛЯК