ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
31. Про передачу земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянці Желізній Іванні Миколаївні для городництва по вулиці Богдашівська в селі Богдашів

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 грудня 2023 року № 31

Про передачу земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянці Желізній Іванні Миколаївні для городництва по вулиці Богдашівська в селі Богдашів

Керуючись статтями 12,36,93,124,125,126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши проект землеустрою розроблений фізичною особою-підприємцем Гусаруком Олександром Володимировичем щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянці Желізній Іванні Миколаївні для городництва по вулиці Богдашівська в селі Богдашів, а також розглянувши заяву громадяки Желізної Іванни Миколаївни про затвердження проекту із землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для городництва (код згідно КВЦПЗ – 01.07) по вулиці Богдашівська в селі Богдашів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянці Желізній Іванні Миколаївні для городництва (код згідно КВЦПЗ – 01.07) по вулиці Богдашівська в селі Богдашів.
  2. Передати громадянці Желізній Іванні Миколаївні земельну ділянку, кадастровий номер 5622680600:01:002:1262, загальною площею 250 квадратних метрів (0,0250 гектара), в оренду терміном на 7 (сім) років для городництва (код згідно КВЦПЗ – 01.07) по вулиці Богдашівська в селі Богдашів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  3. Громадянці Желізній Іванні Миколаївні встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земель.
  4. Громадянці Желізній Іванні Миколаївні земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.
  5. Громадянці Желізній Іванні Миколаївні посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі, з подальшою реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
  7. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.02.2024.

Міський голова Владислав СУХЛЯК