ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
11. Про звернення до Господарського суду Рівненської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДАПроект

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 05 грудня 2023 року № ___

Про звернення до Господарського суду Рівненської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство

Керуючись частинами 4, 6 статті 34 Кодексу України з процедур банкрутства, статтею 110 Цивільного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звіт керівника комунального підприємства «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області за результатом проведення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства та рівня платоспроможності, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти до відома та врахувати звіт керівника комунального підприємства «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області Кулини Світлани Олександрівни за результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області.
  2. Надати комунальному підприємству «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області згоду на звернення до Господарського суду Рівненської області із заявою про відкриття провадження в порядку статті 34 Кодексу України з процедур банкрутства.
  3. Комунальному підприємству «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області (35705, Рівненська область, Здолбунівський район, місто Здолбунів, вулиця Коротка, будинок 9; код ЄДРПОУ 03352219) звернутися до Господарського суду Рівненської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство.
  4. Керівнику КП «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області Кулині Світлані Олександрівні забезпечити подачу заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство до Господарського суду Рівненської області.
  5. Організацію виконання цього рішення доручити керівнику комунального підприємства «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області Кулині Світлані Олександрівні.
  6. Здійснити оплату авансованого внеску в розмірі та порядку, передбаченому абзацом 3 частини 4 статті 34 Кодексу України з процедур банкрутства, на депозитний рахунок Господарського суду Рівненської області, за рахунок коштів Здолбунівської міської ради, як засновника, що вживає заходів запобігання банкрутству комунального підприємства «Міське будинкоуправління» Здолбунівської міської ради Рівненської області.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв´язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

Міський голова Владислав СУХЛЯК