ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

20.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11
11. Про затвердження переліку і тарифів на платні медичні послуги, що надаються ЦПМД

ПРОЄКТ

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 грудня 2023 року №

Про затвердження переліку і тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області 

Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», згідно постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах», на підставі пункту 3.2. Статуту комунального некомерційного підприємства «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області, затвердженого рішенням Здолбунівської міської ради від 19.05.2021 № 263, розглянувши лист комунального некомерційного підприємства «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області від 13.12.2023 № 0/10-976, з метою відшкодування обґрунтованих витрат медичним закладом на надання медичних послуг, за погодженням з постійними комісіями, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити перелік і тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області, що додаються.
    Тарифи ввести в дію з 01.01.2024.
  2. Визнати таким, що втратило чинність з 01.01.2024, рішення Здолбунівської міської ради від 02.11.2021 № 816 «Про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області».
  3. Директору комунального некомерційного підприємства «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області:
    - забезпечити якісне надання платних медичних послуг;
    - забезпечити надходження та використання коштів, отриманих від надання платних медичних послуг, в порядку визначеному чинним законодавством.
  4. Оприлюднити тарифи на платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області на офіційному сайті Здолбунівської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Л. Бабак).

Міський голова Владислав СУХЛЯК

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до проєкту рішення Здолбунівської міської ради

«Про затвердження переліку і тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги» Здолбунівської міської ради Рівненської області»

Проєкт рішення підготував:

начальник управління з гуманітарних питань міської ради Ігор АНТОНЮК

ПОГОДЖЕНО:

секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
в.о. начальника фінансового управління міської ради Світлана ПРОКОПЧУК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК