ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

13.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
13.Про звернення депутатів до АТ Укрпошта

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 14 лютого 2024 року №

Про звернення депутатів Здолбунівської міської ради до національного оператора поштового зв’язку України АТ «Укрпошта»

Відповідно до статей 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», за погодженням з постійними комісіями міської ради, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Схвалити звернення депутатів Здолбунівської міської ради до національного оператора поштового зв’язку України АТ «Укрпошта», що додається.
  2. Надіслати це рішення до національного оператора поштового зв’язку України АТ «Укрпошта».
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря ради Валентину КАПІТУЛУ.

Міський голова Владислав СУХЛЯК

Додаток

до рішення Здолбунівської міської ради

від 14.02.2024 №

Звернення

депутатів Здолбунівської міської ради восьмого скликання до національного оператора поштового зв’язку України АТ «Укрпошта»

Ми, депутати Здолбунівської міської ради Рівненської області, звертаємося до Вас за дорученням наших виборців, а саме мешканців сільських населених пунктів Богдашева, Ільпеня, Кошатова, Орестова, Глинська, П’ятигір з проханням порушити клопотання щодо відновлення обслуговування мешканців в сільській місцевості листоношами. Оскільки, значна кількість селян – це люди пенсійного, а часто і похилого віку та з інвалідністю, то для них важко самостійно відвідувати поштове відділення, яке теж працює в окремі дні і години, що призводить до черг. Дуже зручно було раніше, коли листоноша приносив додому пенсії і різні соціальні виплати, поштову кореспонденцію, періодичну пресу, а іноді і побутові товари та продукти харчування.

Окрема проблема - платіжки за комунальні послуги. Оскільки вони потрапляють до абонентів з запізненням, часто це призводить до заборгованостей, а то і нарахування пені.

Зважаючи на вищевикладене, просимо Вас з розумінням віднестись до проблеми і налагодити систематичне надання послуг поштового зв’язку за безпосереднім місцем проживання мешканцям всіх сільських населених пунктів Здолбунівської міської територіальної громади.

Секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА