ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

44

Дата реєстрації:

06.09.2023

Проголосовано:

06.09.2023 17:11:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 44



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 06вересня 2023 року № 44



Про надання дозволу громадянці Українець Світлані Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва в місті Здолбунів по вулиці Мартинівка за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади



Керуючись статтями 12, 36, 93, 116, 125 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву громадянки Українець Світлани Василівни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва по вулиці Мартинівка в місті Здолбунів Здолбунівської міської територіальної громади, та враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл громадянці Українець Світлані Василівні, який зареєстрований в місто Здолбунів по вулиці Мартинівка,140 на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,10 гектара в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва по вулиці Мартинівка в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

  2. Громадянці Українець Світлані Василівні замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду у одній із сертифікованих землевпорядних організацій та подати на розгляд та затвердження чергової сесії Здолбунівської міської ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.12.2023.



Міський голова Владислав СУХЛЯК