ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

03.11.2023

Проголосовано:

03.11.2023 09:58:32

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Проект



Р І Ш Е Н Н Я





від 03 листопада 2023 року № 30



Про погодження товариству з додатковою відповідальністю "Модем" траси проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку та надання дозволу на прокладання кабелю волоконно-оптичної лінії зв’язку по території Здолбунівської територіальної громади



Відповідно до пункту 34 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 75 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання товариства з додатковою відповідальністю "Модем" про погодження траси проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку та надання дозволу на прокладання кабелю волоконно-оптичної лінії зв’язку по території Здолбунівської територіальної громади на ділянці «Рівне-Остріг-Нетішин» для науково виробничого підприємства товариства з обмеженою відповідальністю «Стеліт», Здолбунівська міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Погодити товариству з додатковою відповідальністю "Модем" трасу проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку по території Копитківського старостинського округу Здолбунівської територіальної громади на ділянці «Рівне-Остріг-Нетішин» та надати дозвіл на прокладання кабелю волоконно-оптичної лінії зв’язку по території Копитківського старостинського округу Здолбунівської територіальної громади на ділянці «Рівне-Остріг-Нетішин» відповідно до запропонованої схеми, при умові письмового погодження з власниками (фізичними та юридичними особами) та землекористувачами земельних ділянок по яких проходить волоконно-оптична лінія зв’язку.



2. Зобов’язати товариство з додатковою відповідальністю "Модем":



2.1. у випадку прокладання кабелю зв’язку по землям сільськогосподарського призначення приватної та комунальної власності, питання надання дозволу на прокладання кабелю зв’язку попередньо вирішувати з власниками та користувачами даних земельних ділянок щодо можливості прокладання кабелю зв’язку після збору врожаю або шляхом відшкодування збитків в разі втрати сільськогосподарської продукції.



2.2. в разі прокладання кабелю зв’язку на землях транспорту, після завершення робіт провести роботи по відновленню доріг, придорожньої смуги та узбіччя доріг.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .



Міський голова Владислав СУХЛЯК