ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

33

Дата реєстрації:

05.12.2023

Проголосовано:

05.12.2023 10:03:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    7
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 33



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання





Р І Ш Е Н Н ЯПроект



від 05 грудня 2023 року № 33



Про надання дозволу комунальному підприємству «Здолбунівводоканал» на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Шевченка в місті Здолбунів



Керуючись статтями 12,92,123 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання комунального підприємства «Здолбунівводоканал» щодо надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Шевченка в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл комунальному підприємству «Здолбунівводоканал» на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,65 гектара для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вулиці Шевченка в місті Здолбунів за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови Здолбунівської міської ради.



2. Проект із землеустрою замовити в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК