ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

05.12.2023

Проголосовано:

05.12.2023 10:19:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Проект



Р І Ш Е Н Н Я



від 05 грудня 2023 року № 37



Про надання дозволу об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Родинний Затишок+» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 2 в місті Здолбунів



Керуючись статтями 12,42,116,118, Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, та розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Родинний Затишок+» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування багатоквартирних жилих будинків по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 2 в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Родинний Затишок+» (ЄДРПО 36338483) на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,4346 гектара для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 2 в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови .

  2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Родинний Затишок+» замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.06.2024.



Міський голова Владислав СУХЛЯК