ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

23.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10
10. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність квартири

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 квітня 2023 року №

Про надання згоди на безоплатне прийняття

у комунальну власність Здолбунівської міської

територіальної громади однокімнатної квартири 128

у місті Здолбунів по вулиці Лесі Українки,9

Керуючись статтею 78 Господарського кодексу України, Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист виробничого підрозділу «Служба роботи станцій» регіональної філії Львівської залізниці Акціонерного товариства «Українська залізниця» від 11.03.2024 № Д -2/1106, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Здолбунівської міської територіальної громади однокімнатної квартири 128, що розташована у місті Здолбунів по вулиці Лесі Українки,9 яка обліковується на балансі регіонального відділу організації роботи станцій Рівненського регіону виробничого підрозділу «Служба роботи станцій» регіональної філії Львівської залізниці Акціонерного товариства «Українська залізниця», інвентарний номер 0160101000732 .
  2. Взяти до уваги, що державний житловий фонд, який знаходиться у повному господарському віданні або оперативному управлінні державних підприємств, організацій та установ, за їх бажанням може передаватись у комунальну власність за місцем розташування будинків з наступним здійсненням їх приватизації органами місцевої державної адміністрації та місцевого самоврядування відповідно до законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).


Міський голова Владислав СУХЛЯК