ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

23.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
37. Про надання дозволу Тзов Гранд автоблиск

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 квітня 2024 року № 37

Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю "Грант автоблиск" на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вулиці Стефановича, 4-а в межах міста Здолбунів

Керуючись статтями 12, 124, 125, 126, Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про оренду землі ”, розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Грант автоблиск" про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вулиці Стефановича, 4-а в межах міста Здолбунів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Грант автоблиск» на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років орієнтовною площею 2000 метрів квадратних (0,20 гектара) для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування по вулиці Стефановича, 4-а в межах міста Здолбунів, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
  2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Грант автоблиск» замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в одній із землевпорядних організацій які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та подати на розгляд та затвердження Здолбунівській міській раді.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
  4. Забезпечити контроль виконання даного рішення до 01.09.2024.

Міський голова Владислав СУХЛЯК

з