ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Статус:

Прийнятий вцілому

Проголосовано:

11.07.2024 15:42:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 15 від 11.07.2024
15. Про надання згоди на проведення будівельних робіт по облаштуванню безпечних умов у закладі охорони здоров’я «Здолбунівська центральна міська лікарня»

Проєкт

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 липня 2024 року

Про надання згоди на проведення будівельних робіт по облаштуванню безпечних умов у комунальному некомерційному підприємстві «Здолбунівська центральна міська лікарня»

Враховуючи подання Рівненської обласної державної адміністрації, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах охорони здоров’я», розглянувши лист прохання КНП «Здолбунівська центральна міська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області, з метою облаштування безпечних умов у закладах охорони здоров’я за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету, за погодженням з постійними комісіями

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації на проведення будівельних робіт по облаштуванню безпечних умов у закладі охорони здоров’я «Здолбунівська центральна міська лікарня» а саме, капітальний ремонт протирадіаційного укриття №65295 у будівлі хірургічного корпусу Комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна міська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області по вул. С. Бандери, 1 в м. Здолбунів Рівненської області.
  2. Делегувати Рівненській обласній державній адміністрації в особі департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації функції замовника для проведення будівельних робіт.
  3. Здолбунівській міській раді гарантувати дотримання умов щодо забезпечення реалізації проекту на умовах співфінансування з місцевого бюджету в обсязі: 70% - обсяг субвенції з державного бюджету в сумі 5 504 642 грн., 30% з місцевого бюджету в сумі 2 359 133 грн. та своєчасне використання субвенції в повному обсязі.
  4. Забезпечити Комунальному некомерційному підприємству «Здолбунівська міська центральна лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області завершення реалізації проекту (введення завершеного будівництвом об’єкта в експлуатацію) не пізніше 31 грудня 2024 року з дотриманням вимог нормативно-правових актів з питань цивільного захисту пожежної та техногенної безпеки, містобудівного законодавства, державних будівельних норм.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Бабак Л. В.) а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Міський голова Владислав СУХЛЯК