ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Статус:

Прийнятий вцілому

Проголосовано:

11.07.2024 15:57:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 36 від 11.07.2024
36. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та продаж вказаної земельної ділянки громадянину Васильчуку Володимиру Валерійовичу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 липня 2023 року № 36

Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та продаж вказаної земельної ділянки громадянину Васильчуку Володимиру Валерійовичу

Керуючись статтями 12, 127, 128 Земельного кодексу України , статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” , розглянувши заяву громадянина Васильчука Володимира Валерійовича про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вулиці Степана Бандери в місті Здолбунів, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, кадастровий номер 5622610100:00:013:0370, несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код згідно КВЦПЗ – 03.03) по вулиці Степана Бандери в місті Здолбунів.

2. Затвердити оціночну вартість земельної ділянки в сумі 66245 (шістдесят шість тисяч двісті сорок п’ять ) гривень на підставі експертної грошової оцінки (висновок експерта про оціночну вартість від 17.06.2024 року).

3. Продати земельну ділянку кадастровий номер 5622610100:00:013:0370 площею 300 квадратних метрів (0,0300 гектара) вартістю 66245 (шістдесят шість тисяч двісті сорок п’ять ) гривень громадянину Васильчуку Володимиру Валерійовичу для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (код згідно КВЦПЗ – 03.03) по вулиці Степана Бандери в місті Здолбунів.

4. Доручити Здолбунівському міському голові укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки.

5. Громадянину Васильчуку Володимиру Валерійовичу виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до статті 91 Земельного кодексу України та забезпечити цілодобовий безперешкодний доступ комунальним службам міста до інженерних мереж, які проходять через вказану земельну ділянку для їх обслуговування та ремонту в разі потреби.

6. Громадянину Васильчуку Володимиру Валерійовичу сплатити 100 % вартості земельної ділянки до підписання договору купівлі-продажу.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

8. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.09.2024.

Міський голова Владислав СУХЛЯК

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до рішення Здолбунівської міської ради

Проект рішення підготував:

начальник відділу з питань

землекористування міської ради Олександр ДАНИЛЮК

ПОГОДЖЕНО:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК
секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК