ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:




Доповідачі:



Статус:

Новий проект

Проголосовано:

11.07.2024 15:59:53

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 39 від 11.07.2024
39. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича 0,3403

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 11 липня 2024 року № 39

Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять ) років Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Новосілки Здолбунівської міської територіальної громади

Керуючись статтями 12, 36, 93, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши заяву Селянського (Фермерського) господарства Воронюка Михайла Павловича про передачу земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять ) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Новосілки Здолбунівської міської територіальної громади, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3403 квадратних метри (0,3403 га) в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять ) років Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Новосілки Здолбунівської міської територіальної громади.
  2. Передати Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича земельну ділянку загальною площею 3403 квадратних метрів (0,3403 га) кадастровий номер 5622684600:01:001:0002 в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять ) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в селі Новосілки за рахунок нерозпайованих земель колективного сільськогосподарського підприємства «Новосілківське».
  3. Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича встановити орендну плату за використання земельної ділянки в розмірі 7 % від нормативної грошової оцінки.

4. Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.

5. Селянському (Фермерському) господарству Воронюка Михайла Павловича посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

7. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.09.2024.

Міський голова Владислав СУХЛЯК

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до рішення Здолбунівської міської ради

Проект рішення підготував:

начальник відділу з питань

землекористування міської ради Олександр ДАНИЛЮК

ПОГОДЖЕНО:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК
секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК