ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

54

Дата реєстрації:

26.03.2024

Проголосовано:

27.03.2024 10:21:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 54



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я Проект



від 27 березня 2024 року № 54



Про надання дозволу громадянці Карпан Галині Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва за межами села Глинськ за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади



Керуючись статтями 12, 36, 93, 116, 125 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», розглянувши заяву громадянки Карпан Галини Миколаївни про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва за межами села Глинськ Здолбунівської міської територіальної громади, та враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл громадянці Карпан Галині Миколаївні, яка зареєстрована в селі Богдашів по вулиці Гранична, будинок 30, Рівненського району Рівненської області, на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0210 гектара, в оренду терміном на 7 (сім) років, для ведення городництва за межами села Глинськ, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

  2. Громадянці Карпан Галині Миколаївні замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду у одній із сертифікованих землевпорядних організацій та подати на розгляд та затвердження Здолбунівській міській раді.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

  4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.09.2024.



Міський голова Владислав СУХЛЯК