ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

66

Дата реєстрації:

26.03.2024

Проголосовано:

27.03.2024 10:31:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 66



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Проект



Р І Ш Е Н Н Я



від 27 березня 2024 року № 66



Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії в межах міста Здолбунів



Керуючись статтями 12, 124-126, Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про оренду землі”, розглянувши клопотання приватного акціонерного товариства «Рівнеобленерго» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, а саме: встановлення опори ПЛ - 10 кВ (робочий проект встановлення КТП 10/0,4кВ) в межах міста Здолбунів на території Здолбунівської міської територіальної громади, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» (код ЄДРПОУ 05424874) на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 3 метрів квадратних (0,0003 гектара) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії в межах міста Здолбунів на території Здолбунівської міської територіальної громади, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.

  2. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в одній із землевпорядних організацій які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .

  4. Забезпечити контроль виконання даного рішення до 01.09.2024.



Міський голова Владислав СУХЛЯК