ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

8

Дата реєстрації:

23.04.2024

Проголосовано:

24.04.2024 09:37:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    9
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 8



Проект



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 15 березня 2023 року № ___










Про продаж на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22 та затвердження стартової ціни та умов продажу


Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, на виконання рішень Здолбунівської міської ради від 25.11.2022 № 1384 «Про включення комунального майна (будівля клубу) до переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації, затвердженого рішенням Здолбунівської міської ради від 19 травня 2021 року №271», від 27.03.2024 № 2074 «Про приватизацію на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22», враховуючи протокол аукціонної комісії з приватизації будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22 від 12.04.2024 № 1, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Продати на аукціоні з умовами будівлю клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22.

  2. Затвердити стартову ціну для продажу будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22, в сумі 60 510 грн. (Шістдесят тисяч п’ятсот десять гривень 00 коп без ПДВ).

  3. Затвердити умови продажу об’єкта приватизації: витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна покласти на покупця.

  4. Начальнику відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Біндюк Н.О. протягом п’яти робочих днів з дати ухвалення цього рішення опублікувати інформаційне повідомлення на офіційному вебсайті міської ради та в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі», що додається.

  5. Уповноважити міського голову приймати рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону, про приватизацію об’єкта шляхом викупу у випадках, передбачених частиною 8 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та укладати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації, за результатами проведення електронного аукціону.

  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.), організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.





Міський голова Владислав СУХЛЯК