ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64
64.Про зміну цільового призначення будівлі

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 18 вересня 2024 року №

Про зміну цільового призначення
будівлі дитячого відділення та
будівлі терапевтичного відділення,
що є комунальною власністю
Здолбунівської міської ради

Відповідно до вимог статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 7, 14 Закону України «Про основи містобудування», статті 13 Закону України «Про архітектурну діяльність», статей 6, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою приведення у відповідність назви будівлі до її цільового використання, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Змінити цільове призначення будівлі, що є комунальною власністю Здолбунівської міської ради за адресою: Україна, Рівненська область, Рівненський район, Здолбунівська міська територіальна громада, місто Здолбунів, вулиця Мазепи гетьмана, будинок, 25-А з «будівля дитячого відділення» на «адміністративне приміщення Здолбунівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради».

2. Змінити цільове призначення будівлі, що є комунальною власністю Здолбунівської міської ради за адресою: Україна, Рівненська область, Рівненський район, Здолбунівська міська територіальна громада, місто Здолбунів, вулиця Мазепи гетьмана, будинок, 25-Б з «будівля терапевтичного відділення» на «приміщення відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Здолбунівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської міської ради».

3. Балансоутримувачу провести технічну інвентаризацію нерухомого майна згідно чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та реалізації державної регуляторної політики (голова Бабак Л. В.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

Секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

рішення Здолбунівської міської ради «Про зміну цільового призначення

будівлі дитячого відділення та будівлі терапевтичного відділення, що є комунальною власністю Здолбунівської міської ради»

Рішення підготувала:
в. о начальника відділу - головного архітектора відділу з питань містобудування, архітектури і цивільного захисту населення міської ради
Наталія КУЗЬМИЧ
ПОГОДЖЕНО:
заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК