ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

23.04.2024

Проголосовано:

24.04.2024 09:51:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання





Р І Ш Е Н Н ЯПроект



від 24 квітня 2024 року № 34



Про надання дозволу об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Устима Кармелюка» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вулиці Михайла Старицького, будинок 3 в місті Здолбунів



Керуючись статтями 12,42,116,118, Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Устима Кармелюка» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Михайла Старицького, будинок 3 в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Устима Кармелюка» (ЄДРПО 40870062) на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,1443 гектара для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Михайла Старицького, будинок 3 в місті Здолбунів, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.



2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Устима Кармелюка» замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та подати на розгляд та затвердження Здолбунівській міській раді.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .



4. Забезпечити контроль щодо виконання рішення до 01.09.2024.



Міський головаВладислав СУХЛЯК