ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

05.06.2024

Проголосовано:

05.06.2024 09:12:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 05 червня 2024 року №



Про затвердження Стратегії розвитку Здолбунівської



міської територіальної громади до 2027 року та



Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії



розвитку Здолбунівської міської територіальної



громади до 2027 року



Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про засади державної регіональної політики», «Про стимулювання розвитку регіонів», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України № 333-р від 01 квітня 2014 року, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів» (зі змінами), Державною Стратегією регіонального розвитку на 2021-2027 роки, беручи до уваги результати дослідження соціально-економічного стану Здолбунівської міської територіальної громади та напрацьовані спільно з громадськістю та експертами проекту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» через Проект USAID «ГОВЕРЛА», пропозиції пріоритетів сталого розвитку громади на середньострокову перспективу, враховуючи рекомендації громадських слухань та Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Здолбунівської міської територіальної громади до 2027 року ( протокол №___ від 12.04.2024 р.), погодивши з постійними комісіями міської ради, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А :




  1. Затвердити Стратегію розвитку Здолбунівської міської територіальної громади до 2027 року (далі Стратегія) згідно додатку 1 https://drive.google.com/file/d/1hwXXs79QHjxF-AhWlLvbva1lMkWvdiJh/view.

  2. Затвердити План заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Здолбунівської міської територіальної громади до 2027 року (далі План заходів) згідно додатку 2.

  3. Виконавчим органам Здолбунівської міської ради, підприємствам, установам, закладам, організаціям усіх форм власності, громадським організаціям Здолбунівської міської територіальної громади враховувати основні положення Стратегії та Плану заходів у своїй діяльності та при розробленні планувальних документів.

  4. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійним комісіям Здолбунівської міської ради, а організацію його виконання – заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюку Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК