ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

05.06.2024

Проголосовано:

05.06.2024 09:24:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16



Проект



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання



Р І Ш Е Н Н Я



від 15 березня 2023 року № ___










Про продаж на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22 та затвердження стартової ціни та умов продажу


Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, на виконання рішень Здолбунівської міської ради від 25.11.2022 № 1384 «Про включення комунального майна (будівля клубу) до переліку об’єктів комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації, затвердженого рішенням Здолбунівської міської ради від 19 травня 2021 року №271», від 27.03.2024 № 2074 «Про приватизацію на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22», враховуючи протокол аукціонної комісії з приватизації будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22 від 12.04.2024 № 1, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Продати на аукціоні з умовами будівлю клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22.

  2. Затвердити стартову ціну для продажу будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22, в сумі 60 510 грн. (Шістдесят тисяч п’ятсот десять гривень 00 коп без ПДВ).

  3. Затвердити умови продажу об’єкта приватизації: витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна покласти на покупця.

  4. Начальнику відділу приватизації, комунальної власності та житлових питань міської ради Біндюк Н.О. протягом п’яти робочих днів з дати ухвалення цього рішення опублікувати інформаційне повідомлення на офіційному вебсайті міської ради та в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі», що додається.

  5. Уповноважити міського голову приймати рішення про затвердження протоколу про результати електронного аукціону, про приватизацію об’єкта шляхом викупу у випадках, передбачених частиною 8 статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та укладати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації, за результатами проведення електронного аукціону.

  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.), організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК



Додаток



до рішення Здолбунівської міської ради



від _________________ №___



ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ



про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22



1.Інформація про об’єкт приватизації



Назва об’єкта: будівля клубу площею 80,3 кв.м.



Місцезнаходження об’єкта: 35705 Рівненська область, Рівненський район, с.Ільпінь, вул. Миру, 22.



Балансоутримувач: Здолбунівського центру культури і дозвілля Здолбунівської міської ради, код за ЄДРПОУ 44394423.



Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 35705 Рівненська область, Рівненський район, м. Здолбунів, вул. Незалежності,41, 03652 2-23-42.



Відомості про об’єкт приватизації:



Будівля одноповерхова з горищем. Покрівля двоскатна. З першого поверху будівлі виконано 5 виходів на зовні.



Фундаменти будівлі виконані з бутового каменю. Відсутня обмостка в деяких місцях, наявні тріщини та відшарування в опорядженні цоколя, технічний стан – непридатний для нормальної експлуатації.



Зовнішні стіни виконані з шлакоблоку, зовнішня штукатурка стін пошкоджена, місцями повністю зруйнована, майже по всій поверхнях зовнішніх стін спостерігаються тріщини.



Підлога – бетонна, дерев’яна, наявні пошкодження бетонних підлог в окремих місцях, ураження дерев’яних елементів підлоги гнилизною та жучком.



Перекриття будівлі виконане з дерев’яних балок, наявні сліди протікання, значні прогини балок.



Покрівля виконана двоскатною, Дах - азбестоцементні хвилясті листи, водовідвідна система відстуня. Інженерне обладнання будівлі складається з електропостачання.



Земельна ділянка не сформована .



2. Інформація про аукціон.



Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.



Аукціон в електронній формі буде проведено не раніше 5 та не пізніше 20 днів після публікації інформаційного повідомлення, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.



Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».



Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.



Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.



Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.



Переможець електронного аукціону сплачує на відповідний поточний рахунок органу приватизації ціну продажу об’єкта малої приватизації не пізніше ніж протягом 20 робочих днів, з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.



Договір купівлі-продажу об’єкта приватизації укладається між органом приватизації та переможцем електронного аукціону після сплати в повному обсязі ціни продажу об’єкта приватизації та протягом 25 робочих днів - для об’єктів малої приватизації, з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.



3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.



Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами 60 510 грн. (Шістдесят тисяч п’ятсот десять ) гривень 00 коп.



Розмір гарантійного внеску – 13 020 (Тринадцять тисяч двадцять гривень) 00 коп.



Розмір реєстраційного внеску – 1 420 грн. 00 коп.




  1. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 30 260 грн.

    Розмір гарантійного внеску – 6 520 грн.00 коп..

  2. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подачею цінових пропозицій – 30 260 грн.



Умови продажу:



- покупець несе витрати пов’язані з проведенням продажу об’єкта, зокрема нотаріальним оформленням договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна;



- період між аукціоном з умовами або без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій і повторним аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (10-15 календарний день від дати оголошення аукціону).



4. Додаткова інформація



Найменування організатора аукціону: Здолбунівська міська рада.



Адреса:35705 Рівненська область, Рівненський район м. Здолбунів, вул.Грушевського,14, zdgromada.gov.ua.



Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Час роботи міської ради з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: miskrada_zd@ukr.net.



Контактна особа:  Біндюк Наталія Олексіївна – начальник відділу приватизації комунальної власності та житлових питань міської ради 0976342611.



Перерахування оператором електронного майданчику суми сплачених учасниками реєстраційних внесків здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):



Отримувач: ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/24060300



Код за ЄДРПОУ: 38012494



Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)



IBAN: UA458999980314040544000017517



Перерахування оператором електронного майданчика сплачений гарантійний внесок переможця аукціону та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об‘єкт здійснюється за такими реквізитами (в національній валюті):



Отримувач: ГУК у Рівн.обл/Здолб.міс.тг/31030000



Код за ЄДРПОУ: 38012494



Банк отримувача: Казначейство України (ЕАП)



IBAN: UA778999980314171905000017517



5. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.



Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі  RAS001-UA-20221129-73157.



Мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації.



Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).



АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ



до проекту рішення Здолбунівської міської ради



«Про продаж на аукціоні будівлі клубу площею 80,3 кв.м за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с. Ільпінь, вул. Миру, 22 та затвердження стартової ціни та умов продажу»



від 24.04.2024 №



Проект рішення підготував:










начальник відділу приватизації,

комунальної власності та житлових питань міської ради
Наталія БІНДЮК


ПОГОДЖЕНО:


























заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК
секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК