ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

05.06.2024

Проголосовано:

05.06.2024 09:27:48

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    6
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    11
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18

Проєкт



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                     восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 05 червня 2024 року                                                                  №      

 







Про дозвіл  розроблення  детального плану території

 
 

            Керуючись пунктом 42 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статтею 19 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", розглянувши заяву Овсійчука Володимира Дмитровича щодо розроблення (виготовлення) детального плану території земельної ділянки загальною площею 42,0 га (кадастровий номер: 5622684600:02:004:0176), що розташована за межами населених пунктів на території Копитківського старостинського округу Здолбунівської міської територіальної громади Рівненського району, Рівненської області для будівництва свинарника, що відповідає цільовому призначенню земельної ділянки та відноситься до класу будівель сільськогосподарського призначення, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

          1. Надати дозвіл громадянину Овсійчуку Володимиру Дмитровичу (РНКОП 1809504091) на розроблення (виготовлення) детального плану території земельної ділянки загальною площею 42,0 га (кадастровий номер: 5622684600:02:004:0176), що розташована за межами населених пунктів на території Копитківського старостинського округу Здолбунівської міської територіальної громади Рівненського району, Рівненської області для будівництва свинарника, що відповідає цільовому призначенню земельної ділянки та відноситься до класу будівель сільськогосподарського призначення.

2. Фінансування виконання робіт з виготовлення детального плану території проводити за рахунок коштів замовника детального плану території.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

 

Міський голова                                                                    Владислав  СУХЛЯК