ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41

                                  
У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
                                                                                                      Проект            
Р І Ш Е Н Н Я
Від  30 червня  2021  року                                                                       № 41
 
Про надання дозволу громадянину Бабичу Миколі
Віталійовичу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки в оренду для
ведення товарного сільськогосподарського виробництва 
за межами населеного пункту села Новомильськ
 
         Керуючись статтями 12, 22, 33, 371, 93, 124, 125, 126 Земельного кодексу України,статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду землі”,  розглянувши заяву  громадянина Бабича Миколи Віталійовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за межами села Новомильськ, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
         1. Дати дозвіл громадянину Бабичу Миколі Віталійовичу, який проживає в селі Новомильськ по вулиці Набережна, 71 на розроблення проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду, терміном на 7 років, орієнтовною площею 0,5000  гектара, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за межами села Новомильськ, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, що не підлягали паюванню (несільськогосподарські угіддя - під господарськими будівлями і дворами).
2. Громадянину Бабичу Миколі Віталійовичу замовити  проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в  одній  із сертифікованих   землевпорядних  організацій  та  представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
4. Хід виконання даного рішення перевірити в  червні 2022 року.
 
Міський голова                                                                      Владислав СУХЛЯК