ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

14.06.2021

Проголосовано:

14.06.2021 09:24:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2


 

    Проєкт



У К Р А Ї Н А

Здолбунівська міська рада Рівненської області

восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  14 червня  2021 року                                                                  № 2

Про оголошення  конкурсу на зайняття

вакантної посади директора комунального

некомерційного підприємства «Здолбунівська

центральна  міська лікарня» Здолбунівської міської ради

Рівненської області

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника  державного, комунального закладу охорони здоров’я,затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094,рішень Здолбунівської міської ради Рівненської області від 24 грудня 2020 року № 73 «Про перейменування комунальних закладів (бюджетних установ), затвердження Статутів в новій редакції та визначення розпорядника бюджетних коштів нижчого рівня», від 19 травня 2021 року № 275 «Про припинення дії контракту з директором комунального некомерційного підприємства «Здолбунівськацентральнаміська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області ЛЕПЕХОЮ В.Б.» міська рада

 

                                                         В И Р І Ш И Л А:

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна міська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області.


 


  1. Розпочати формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна міська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області в кількості 6 чоловік.


 


  1. Затвердити зміст оголошення про формування конкурсної комісії, що  додається.


 

 

  1. Відділу інформаційної політики, технологій та захисту інформації апарату Здолбунівської міської ради забезпечити оприлюднення оголошення про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна міська лікарня»Здолбунівської міської ради Рівненської області на офіційному веб-сайті Здолбунівської міської ради.

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров´я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.).


 

 

 

 

Міський голова                                                            Владислав СУХЛЯК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проєкт рішення підготував:

начальник управління з гуманітарних питань

міської ради                                                          І. АНТОНЮК

 

 

ПОГОДЖЕНО

 

секретар міської ради                                                            В. КАПІТУЛА       

 

заступник міського головиЮ. СОСЮК

 

начальник відділу з юридичної роботи

та питань персоналу апарату міської радиС. ГЕРАСИМЮК

 

 

начальник відділу організаційної роботи

та документообігу апарату міської радиВ. ДАЦЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Затверджено         

Рішення Здолбунівської міської ради

                                                        ___________________

 

 

Оголошення про формування конкурсної комісії

 

 Дата оприлюднення оголошення : 14.06.2021

 

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094, рішень Здолбунівської міської ради Рівненської області від 24 грудня 2020 року № 73 «Про перейменування комунальних закладів (бюджетних установ), затвердження Статутів в новій редакції та визначення розпорядника бюджетних коштів нижчого рівня», від 14 червня 2021 року №397«Про оголошення  конкурсу на зайняттявакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Здолбунівськацентральнаміська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області»Здолбунівська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна міська лікарня» Здолбунівської міської ради Рівненської області.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

  • представники органу управління;

  • представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

  • представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та /або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та /або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.


Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються вуправління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради за адресою: м. Здолбунів, вулиця Грушевського, 14, у письмовому вигляді упродовж 15 днів з моменту публікації цього оголошення – по 29 червня 2021 року включно.

Громадським об’єднанням для розгляду пропозиції необхідно подати:

  • заяву із зазначенням пунктів Статуту (Положення), які свідчать про відповідність громадської організації вимогам постанови Кабінету  Міністрів України від 27.12.2017 № 1094;

  • рішення уповноваженого органу щодо делегування представника;

  • документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання; копію чинного Статуту, завіреного в установленому порядку.