ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

23.06.2021

Проголосовано:

30.06.2021 11:05:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19






У К Р А Ї Н А

Здолбунівська міська рада Рівненської області

восьме  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 30 червня 2021 року                                                               № 19

 

 

Про делегування повноважень на

укладення договору оренди

 

Керуючись статтею 9 Закону України «Про реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації», статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Здолбунівської районної ради від 24.10.2018 №579 «Про внесення змін до рішення районної ради від 21.02.2018 №450 «Про передачу в оренду приміщень для товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція Здолбунівської районної газети «Нове життя», рішення Здолбунівської міської ради від 19.05.2021 №270 «Про затвердження актів приймання-передачі майна, яке передається з балансу Здолбунівської міської ради на баланс комунального підприємства «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Делегувати комунальному підприємству «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області повноваження на укладення договору оренди нерухомого  майна, а саме приміщень, у яких на час реформування розташовувалась редакція районної газети «Нове життя», загальною площею 248,4 кв.м., та гараж площею 23,2 кв.м. розміщених за адресою м. Здолбунів, вул. Лесі Українки,6 з товариством з обмеженою відповідальністю «Редакція Здолбунівської районної газети «Нове життя» відповідно до вимог частини другої статті 9 Закону України «Про реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.)

 

Міський голова                                                  Владислав СУХЛЯК