ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

08.05.2021

Проголосовано:

19.05.2021 10:52:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18




проект

У К Р А Ї Н А

Здолбунівська міська рада Рівненської області

восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19 травня 2021 року                                                                            №___

 

Про затвердження актів приймання-передачі

майна, яке передається з балансу Здолбунівської міської ради

на баланс комунального підприємства «Здолбунівське»

Здолбунівської міської ради Рівненської області

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з кадровими змінами в штаті працівників комунального підприємства «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради та з метою забезпечення належного виконання рішень Здолбунівської міської ради від 03.02.2021 №106 «Про затвердження актів приймання-передачі та розпорядження майном закладів освіти Здолбунівської міської ради», від 03.02.2021 № 108 «Про затвердження актів приймання-передачі та розпорядження майном закладів охорони здоров’я Здолбунівської міської ради» від 03.02.2021 № 111 «Про затвердження актів приймання-передачі майна та розпорядження приміщеннями, земельними ділянками та майном, що передаються із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальної громади Здолбунівської міської ради», від 17.02.2021 № 138 «Про визначення балансоутримувачів будівель і споруд, земельних ділянок, які передані у комунальну власність територіальної громади Здолбунівської міської ради в результаті реорганізації Богдашівської, Глинської, Копитківської, Новосілківської, П´ятигірської сільських рад», розглянувши лист комунального підприємства «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області від 26.04.2021 №334, міська  рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити акти приймання - передачі майна, яке передається з балансу Здолбунівської міської ради на баланс комунального підприємства «Здолбунівське»  Здолбунівської міської ради Рівненської області, що додаються.

2. Директору комунального підприємства «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради Рівненської області Тишкуну Р.Г. вжити заходів щодо своєчасного відображення у бухгалтерських рахунках переданого -прийнятого майна згідно вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісіюз питань житлово-комунального господарства,комунальної власності, промисловості, транспорту, зв´язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                  Владислав СУХЛЯК