ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 21


У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
                                                                                      
    Р І Ш Е Н Н Я
 
від  04 серпня  2021 року                                                                                  №21  
 
Про затвердження Детального плану території
по вулиці Шевченка, 6 в м. Здолбунів
 
         
            Керуючись пунктом 42 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 19 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, розглянувши Детальний план  території по вулиці  Шевченка, 6  в місті Здолбунів, заяву громадянина Ярмощука Віктора Степановича про затвердження детального плану території по вулиці Шевченка, 6 , беручи до уваги проведення громадських слухань і рекомендації містобудівної ради щодо затвердження вказаного детального плану території на черговій сесії міської ради, враховуючи висновок постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, міська  рада
 
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити  Детальний план  території на земельну  ділянку загальною площею 0,2368 га (кадастровий номер 5622610100:00:002:0124) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиці Шевченко, 6 в     м. Здолбунів.
          2. Інформацію про вищезгаданий  Детальний  план   території розмістити  на офіційному веб-сайті міської ради  для оприлюднення.
 
 
Міський голова                                                                        Владислав СУХЛЯК