ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12
Про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівська стоматологічна поліклініка» Здолбунівської міської ради

У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від  04 серпня  2021 року                                                                       №12
 
Про затвердження переліку та тарифів
на платні медичні послуги, що надаються
комунальним некомерційним підприємством
«Здолбунівська стоматологічна поліклініка»
Здолбунівської міської ради
 
Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах», на підставі пункту 3.2.2. Статуту комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська стоматологічна поліклініка» Здолбунівської міської ради, з метою відшкодування обґрунтованих витрат медичним закладом на надання стоматологічних послуг, за погодженням з постійними комісіями, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
   
  1. Затвердити перелік та тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Здолбунівська стоматологічна поліклініка» Здолбунівської міської ради, що додаються.
      2. Директору комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська стоматологічна поліклініка» Здолбунівської міської ради:
-   забезпечити якісне надання платних медичних послуг;
- забезпечити надходження та використання коштів, отриманих від надання платних медичних послуг, у порядку визначеному чинним законодавством.
      3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров´я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.).
 
Міський голова                                                                     Владислав СУХЛЯК