ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

03.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про розгляд звернення громадянина Новака Володимира Миколайовича

                                                        У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
   восьме  скликання  
                                                                                                        Проект  
    Р І Ш Е Н Н Я
від  04 серпня  2021 року                                                                           № 35
 
Про розгляд звернення громадянина
Новака Володимира Миколайовича
 
Керуючись статтями 12, 22, 33, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву  громадянина Новака Володимира Миколайовича про надання дозволу  на розроблення проекту із землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Глинськ, врахувавши пропозицію комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1. Дати  дозвіл громадянину Новаку Володимиру Миколайовичу,  який  проживає в село Глинськ  по вулиці Центральна, 28 квартира 4 на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1000 гектара для ведення особистого селянського господарства за межами села Глинськ, за рахунок земель запасу Здолбунівської міської територіальної громади.
2. Громадянину Новаку Володимиру Миколайовичу розробити проект із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та  представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
         3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
 
 
Міський голова                                                                               Владислав СУХЛЯК