ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

03.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 63
Про розгляд звернення громадянки   Бабич Павліни Йосипівни

                                                         У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
   восьме  скликання  
                                                                                                        Проект
     Р І Ш Е Н Н Я
від  04 серпня  2021 року                                                                                    № 63
 
Про розгляд звернення громадянки  
Бабич Павліни Йосипівни
 
Керуючись статтями 12, 22, 33, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву  громадянки Бабич Павліни Йосипівни про надання дозволу  на розроблення проекту із землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Новомильськ, врахувавши пропозицію комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1. Дати  дозвіл  громадянці Бабич Павліні  Йосипівні,  яка проживає в селі Новомильськ  по вулиці Центральна, 22  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,02 гектара для ведення особистого селянського господарства  в межах села Новомильськ, за рахунок земель запасу.
2. Громадянці Бабич Павліні  Йосипівні розробити проект із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  у власність в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та  представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
3. Рішення Здолбунівської міської ради № 321 від 19.05.2021 року «Про розгляд звернення  громадянки  Єдинчук Світлани Віталіївни» визнати таким, що втратило чинність
         4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
 
Міський голова                                                                                 Владислав СУХЛЯК