ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

20.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Р І Ш Е Н Н Я Від 22 вересня 2021 року № 19 Про безоплатне прийняття до комунальної  власності Здолбунівської міської  територіальної громади елементу благоустрою

                                                                Проєкт

У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме  скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 22 вересня 2021 року                                                                              № 19
 
Про безоплатне прийняття до комунальної
 власності Здолбунівської міської 
територіальної громади елементу благоустрою
 
Керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, статтями 21,24 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», розглянувши клопотання комунального підприємства «Здолбунівводоканал» від 17.08.2021 №02/2-398-02, заяву Свято-Казанської релігійної громади УПЦ від 31.08.2021 міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Прийняти безоплатно до комунальної власності Здолбунівської міської територіальної громади від Свято-Казанської релігійної громади УПЦ елемент благоустрою (фонтан), що розташований в зоні відпочинку м.Здолбунів на перехресті  вулиць Шевченка та Паркової.
  2. Прийнятий елемент благоустрою закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством «Здолбунівводоканал».
  3. Комунальному підприємству «Здолбунівводоканал» здійснити заходи щодо балансового обліку елементу благоустрою та обладнання, згідно з додатком до цього рішення, та забезпечити їх збереження.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, транспорту, зв’язку, благоустрою, житлового фонду, торгівлі та агропромислового комплексу (голова - Войцеховський О.І.).
 
 
Міський голова                                                                           Владислав СУХЛЯК