ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
 Про передачу земельної ділянки в оренду    Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) в селі Богдашів

У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
                                                                                                                                    Проект           
Р І Ш Е Н Н Я
від 22  вересня  2021  року                                                                                                №  37
 
 Про передачу земельної ділянки в оренду  
 Приватному акціонерному товариству
«Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва,
експлуатації та обслуговування будівель і споруд
об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02)
в селі Богдашів
 
          Керуючись статтями 12,93,124,125,126 Земельного  Кодексу  України, статтею 26  Закону  України  “Про  місцеве  самоврядування  в  Україні“, Законом України  „Про оренду землі”,  розглянувши клопотання Приватного акціонерного товариства «Рівнеобленерго» про передачу земельної ділянки в оренду   для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) в селі Богдашів, міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду   Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) в селі Богдашів.
2.Передати  Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку загальною площею  19 квадратних метрів (0,0019 га) кадастровий номер в  оренду терміном на ________ років для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (14.02) в селі Богдашів, за рахунок земель запасу.
3. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» встановити орендну плату за використання земельної ділянки   в розмірі ________ %  від нормативної грошової оцінки земель.
            4. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» земельну ділянку  використовувати за цільовим  призначенням.
5. Приватному акціонерному товариству «Рівнеобленерго» посвідчити право користування земельною ділянкою договором оренди землі, з подальшою реєстрацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
            7.    Забезпечити контроль щодо  виконання рішення до 01.12.2021.
 
 
Міський голова                                                                           Владислав СУХЛЯК