ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42

У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
восьме скликання
                                                                                               Проект
                                                            Р І Ш Е Н Н Я             
від  22 вересня  2021  року                                                                       №  42
 
Про затвердження стартової ціни продажу
та продаж земельної ділянки в місті
Здолбунів по вулиці Шевченка, 6 на
земельних тогах у формі аукціону
 
Керуючись статтями 12, 122, 127, 128, 138  Земельного кодексу України статтею  26  Закону  України  “Про  місцеве  самоврядування  в  Україні“, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1. Затвердити  стартову ціну земельної ділянки в розмірі 13669 (тринадцять тисяч  шістсот шістдесят дев’ять ) гривень для продажу її на земельних тогах у формі аукціону відповідно до експертної грошової оцінки земельної ділянки, та встановити значення кроку в  розмірі   5  відсотка стартового розміру ціни продажу земельної ділянки (висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 09.06.2021).
2. Продати земельну ділянку загальною площею 284 квадратних метрів (0,0284га) кадастровий номер 5622610100:00:002:0122 для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиці Шевченка, 6 в місті Здолбунів  переможцю земельних торгів у формі аукціону за їх результатами.
         3. Провести земельні торги у формі аукціону в терміни що передбачені чинним законодавством.
         4. Доручити  міському голові укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки з переможцем земельних торгів у формі аукціону.
5. Фінансування робіт з організації земельних торгів у формі аукціону  здійснити за рахунок коштів переможця земельних торгів у формі аукціону.
         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П .
        
Міський голова                                                                Владислав СУХЛЯК