ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 150
Про надання дозволу громадянину Беседюку Юрію Костянтиновичу на виготовлення проекту із земелеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за межами села Орестів  на території Здолбунівської міської територіальної громади

У К Р А Ї Н А
Здолбунівська міська рада Рівненської області
                                                        восьме скликання
                                                                                                           Проект
       Р І Ш Е Н Н Я                                            
від 22 вересня 2021 року                                                                                №   150
 
Про надання дозволу громадянину Беседюку Юрію
Костянтиновичу на виготовлення проекту із земелеустрою
щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення
садівництва за межами села Орестів  на території
Здолбунівської міської територіальної громади
 
Керуючись статтями 12, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України,  статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву громадянина Беседюка Юрія Костянтиновича про надання дозволу на виготовлення проекту із земелеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за межами села Орестів на території Здолбунівської міської територіальної громади, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Дати дозвіл  громадянину Беседюку Юрію Костянтиновичу, який проживає в місті Рівне по вулиці Набережна, 4 квартира 64 на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність орієнтовною площею 0,10 гектара,  для ведення садівництва (на території садівничого-городнього товариства «Мічурінець») за межами села Орестів на території Здолбунівської міської територіальної громади.
2. Громадянину Беседюку Юрію Костянтиновичу розробити проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність в одній із землевпорядних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт та  представити на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.
 
Міський голова                                                                            Владислав СУХЛЯК