ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

19.08.2021

Проголосовано:

20.08.2021 09:23:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3


У К Р А Ї Н А

Здолбунівська міська рада Рівненської області

восьме скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  20 серпня 2021 року                                                                                 №3

 

Про затвердження Положення про

порядок надання платних послуг

Здолбунівською публічною бібліотекою

Здолбунівської міської ради та її філіями

і тарифів на надання платних послуг

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про культуру», Законом України «Про бібліотеки та бібліотечну справу», постановою Кабінету Міністрів України від  12 грудня 2011 року   № 1271 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися  закладами культури, заснованими на державній і комунальній формі власності», наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 01.12.2015 року       № 1004/1113/1556 «Про затвердження Порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованих на державній та комунальній формі власності» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2015 року за №1590/98035  та з метою удосконалення бібліотечного обслуговування користувачів Здолбунівська міська рада:

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити  Положення про порядок надання платних послуг Здолбунівською публічною бібліотекою Здолбунівської міської ради та її філіями (далі - Положення), що додається.

  2. Затвердити перелік та тарифи платних послуг, що надаються  Здолбунівськоюпублічною бібліотекою Здолбунівської міської ради та її філіями, що додається.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики, та врегулювання конфлікту інтересів (голова Висоцький Ю.О.).


 

 

Міський  голова                                        Владислав СУХЛЯК

 

 

 

 

                                                                               ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Здолбунівської

міської ради

від 20 серпня 2021 року № 5

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про порядок надання платних послуг

Здолбунівською публічною бібліотекою Здолбунівської міської ради

та її філіями

 

1. Загальні положення

1.1. Це Положення встановлює механізм визначення вартості та основні засади організації платних послуг, які надаються в Здолбунівській публічній бібліотеці Здолбунівської міської ради та її філій (далі – Бібліотека) згідно з її основною діяльністю.

1.2. Порядок надання платних послуг Бібліотекоюздійснюється відповідно допостанови Кабінету Міністрів України від  12 грудня 2011 року   № 1271 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися  закладами культури, заснованими на державній і комунальній формі власності», наказу Міністерства культури, Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 01.12.2015 року №1004/1113/1556 «Про затвердження порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованих на державній та комунальній формі власності»,зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2015 року за №1590/98035.

2. Організація платних послуг

2.1.  Перелік платних послуг, із зазначенням вартості кожної з послуг, формується Бібліотекою відповідно до чинного законодавства України з урахуванням попиту користувачів і можливостей Бібліотеки щодо їх надання.

2.2. Порядок наданнякожної з послуг, іззазначенням часу, місця і способу їхнадання, визначаєтьсявідповідно до чинного законодавства.

2.3. Бібліотекабезкоштовнонадаєкористувачамповну, доступну та достовірнуінформаціющодо умов наданнякожноїконкретноїплатноїпослуги.

2.4. Питанняорганізаціїнаданняплатнихпослуг у Бібліотеціналежить до компетенціїдиректора установи. БезпосереднєнаданняплатнихпослугздійснюютьпрацівникиБібліотеки, до функційякихналежитьнаданняцихпослуг.

3. Визначеннявартостіплатнихпослуг

3.1. Вартістьплатнихпослугвизначаєтьсяокремо за кожним видом послуг, якінадаютьсяБібліотекою, і складається з витрат, безпосередньопов’язаних з їхнаданням.

3.2. Технологічну карту послугискладаєбібліотекар структурного підрозділу, до функційякого входить наданняцієїпослуги, з урахуваннямТипових норм часу на основніпроцесибібліотечноїроботи, затверджених наказом Міністерствакультури і туризму Українивід 29.12.2008 №1631/16-08

3.3. Зміна вартості платної послуги може здійснюватися у зв’язку із зміною умов її надання, що не залежить від господарської діяльності Бібліотеки.

3.4. Оприлюднення інформації про вартість послуг, яка діє на дату їх надання, здійснюється із застосуванням інформаційних засобів (інформаційні дошки, веб-сайт Бібліотеки тощо)

4. Використаннякоштіввідплатнихпослуг.

4.3. Кошти, одержані від надання платних послуг, є додатковим джерелом фінансування Бібліотеки, і використовуються відповідно до Бюджетного кодексу України.

5. Здійсненняобліку та контролю

5.1. Отримання, розподіл та контроль за використаннямкоштів, щонадійшливідплатнихпослуг, здійснюютьсявідповідно до чинного законодавства.

5.2. Обліккоштів, отриманих за наданіплатніпослуги, здійснюється в розрізівидівнаданихпослугвідповідно до законодавства.

5.3. Звітність про надходження і використаннякоштів, отриманих за наданняплатнихпослуг, складається і подаєтьсявідповідно до чинного законодавства.

5.4. Контроль за організацієюнаданняплатнихпослугздійснює директорзакладу.

 

 

Секретарміської ради                                         Валентина КАПІТУЛА

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Здолбунівської

міської ради

від 20 серпня 2021 року № ___

 

 

Перелік та тарифи платних послуг, що надаються

Здолбунівською публічною бібліотекою

Здолбунівської міської ради та її філіями

 

 























































































№ з/п Найменування послуги Одиниці виміру Вартість за одиницю
1 Комп’ютерний пошук курсових, дипломних робіт, рефератів, друк інформації з Інтернету 1 сторінка 3 грн.00 коп.
2 Формування бібліографічних списків для курсових та дипломних робіт до 10 джерел 3 грн.00 коп
3 Підготовка фактографічних, аналітичних, бібліографічних довідок 1 довідка 3 грн.00 коп
4 Чорно-біле ксерокопіювання документів 1 сторінка (А4) 2 грн.00 коп
5 Чорно-біле ксерокопіювання документів 1 листок з двох сторін 4 грн. 00 коп.
6 Чорно-білий друк 1 сторінка (А4) 2 грн. 00 коп.
7 Кольоровий друк 1 сторінка (А4) 7 грн. 00 коп
8 Набір тексту, титульної сторінки на комп’ютері 1 сторінка (А4) 3 грн. 00 коп.
9 Сканування документів 1 сторінка 2 грн. 00 коп.
10 Редагування сканованого тексту 1 сторінка (А4) 1 грн. 00 коп.
11 Записiнформацiї на електроннийносiй 1 файл

 
4 грн. 00 коп.
12 Відправлення електронних поштових повідомлень користувача працівником бібліотеки 1 повідомлення 3 грн. 00 коп.
13 Надання в тимчасове користування на умовах оренди приміщення для проведення заходів без урахування плати за використання енергоносіїв 1 приміщення Ціна договірна

 

 

Секретарміської ради                                         Валентина КАПІТУЛА