ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

04.10.2023

Проголосовано:

04.10.2023 10:00:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    2
  • Не підтримали
    4
  • Утримались
    11
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання





Р І Ш Е Н Н ЯПроект



від 04 жовтня 2023 року № 31



Про включення земельної ділянки по вулиці Старомильська в місті Здолбунів до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону



Керуючись статями 12,116,127,128 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, зі змінами, розглянувши заяву громадянки Матвійчук Людмили Володимирівни про включення земельної ділянки по вулиці Старомильська в місті Здолбунів до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Включити до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 900 квадратних метрів (0.09 гектара) для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вулиці Старомильська в місті Здолбунів.

  2. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку орієнтовною площею 900 квадратних метрів (0.09 гектара) для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вулиці Старомильська в місті Здолбунів.

  3. Розробити детальний план території на земельну ділянку, що підлягає продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону орієнтовною площею 900 квадратних метрів (0.09 гектара) для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вулиці Старомильська в місті Здолбунів.

  4. Здолбунівській міській раді проект із землеустрою та детальний план території на земельну ділянку замовити в одній із проектних організацій, які мають відповідні дозволи (ліцензії) на виконання цих видів робіт.



5. Фінансування робіт з розроблення проектної документації та детального плану території на земельну ділянку здійснити за рахунок коштів переможця земельних торгів у формі аукціону.



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.



Міський голова Владислав СУХЛЯК