ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

23.04.2024

Проголосовано:

24.04.2024 10:34:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51



ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА



РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



восьме скликання





Р І Ш Е Н Н ЯПроект



від 24 квітня 2024 року № 51



Про розгляд звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Берізонька»



Керуючись статтями 12,42,116,118, Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (будівництва та обслуговування центру захисту тварин) по вулиці Шевченка в наступній редакції: Детальний план території земельних ділянок по вул. Шевченка (район майданчику відстою вантажних автомобілів навпроти ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна» в м. Здолбунів) в межах Здолбунівської міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області»» багатоквартирна житлова будівля знаходиться в санітарно-захисній зоні від виробничих підприємств І-ІІ класів шкідливості, та розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Берізонька» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Заводська, будинок 11 в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Відмовити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Берізонька» (ЄДРПО 37710530) у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,26 гектара для обслуговування багатоквартирного жилого будинку по вулиці Заводська, будинок 11 в місті Здолбунів, у зв’язку з знаходженням багатоквартирної житлової будівлі в санітарно-захисній зоні від виробничих підприємств І-ІІ класів шкідливості.

  2. Це рішення може бути оскаржено до Рівненського окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: вулиця 16 липня, 87, місто Рівне, Рівненської області, 33028, у термін встановлений Кодексом адміністративного судочинства України.



Міський голова Владислав СУХЛЯК