ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27. Дозвіл громадянці Буцькій Наталії Володимирівні РЅР° РІРёРіРѕС‚.
докум. по поділу

ЗДОЛБУНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

Проект

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 квітня 2024 року № 27

Про надання дозволу громадянці Буцькій Наталії Володимирівні на виготовлення технічної  документації  із  землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки, яка розташована по вулиці Тиха, 11 в місті Здолбунів

Керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянки Буцької Наталії Володимирівни про надання дозволу на виготовлення технічної  документації  із  землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки, яка розташована по вулиці Тиха, 11 в місті Здолбунів, Здолбунівська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Дати дозвіл громадянці Буцькій Наталії Володимирівні, яка проживає по вулиці Тиха, будинок 11, квартира 1, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки, (кадастровий номер 5622610100:00:010:0288), загальною площею 0,0476 гектара, на ділянку № 1 загальною площею 0,0220 гектара, та ділянку №2 загальною площею 0,0256 гектара, що розташована по вулиці Тиха, 11 в місті Здолбунів.

2. Громадянці Буцькій Наталії Володимирівні розробити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки, в одній із сертифікованих землевпорядних організацій, та подати на розгляд та затвердження Здолбунівській міській раді.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова Українець А.Ю.), а організацію його виконання на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сосюка Ю.П.

4. Хід виконання перевірити в вересні 2024 року.

Міський голова Владислав СУХЛЯК

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до рішення Здолбунівської міської ради

Проект рішення підготував:

начальник відділу з питань

землекористування міської ради Олександр ДАНИЛЮК

ПОГОДЖЕНО:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій СОСЮК
секретар міської ради Валентина КАПІТУЛА
начальник відділу організаційної роботи та документообігу апарату міської ради Володимир ДАЦЮК
начальник відділу з юридичної роботи та питань персоналу апарату міської ради Світлана ГЕРАСИМЮК
уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Здолбунівській міській раді Тетяна ФЕСЮК